fredag 1 oktober 2010

Konferens på Lidö

En stund sen kom jag hem från kick-off med jobbet. Vi spenderade drygt ett dygn på Lidö, i skärdgården utanör Norrtälje. Riktigt mysigt, och vi hade tur då det var soligt och friskt - härligt höstväder! Vi var enda gästerna på ön, och bodde på vandrarhemmet. Innan konferensen hade vi delats in i matlag, ansvariga för olika delar av matlagningen under konferensen, och med tanke på allas "nja, jag är inte så bra på att laga mat..."-reaktioner var jag lite orolig. Men åh så bra det blev! Man ska inte underskatta att laga mat tillsammans, det är informellt, trevligt och ett väldigt bra sätt att umgås ledigt. Gårdagens lunch var riktigt god. Det serverades paket med skivad potatis, en portionsbit lax, fänkål och lök samt creme fraiche med parmesan och vitlök på. Så enkelt, men väldigt smarrigt. Det ska jag absolut laga hemma någon kväll! Till middag lagade nästa matlag bakad potatis, stekt fläskfilé, halloumi, sallad och lite annat smått och gott. Kvällen fortsatte med vin vid lägerelden, självklart med gitarrspel och sång! Imorse dukades en god frukostbuffé upp i köket, och jag och mina kollegor bakade scones - mycket uppskattat. En ny kombination på scones som jag testade idag var brie och fikonmarmelad, annorlunda men gott. Till lunch lagades lasagne, en klassiker. Så over all en otroligt bra köksprestation av hela företaget, jag blev imponerad! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar