tisdag 25 januari 2011
Cannelloni med svamp, spenat & soltorkade tomater
Ikväll lagade jag cannelloni för första gången, det var enkelt och det blev riktigt gott! Först gjorde jag själva fyllningen: fräste lätt en hackad gul lök och pressad vitlök, stekte sedan tunt skivade champinjoner tills de fått fin yta och hällde sedan på färsk bladspenat och strimlade soltorkade tomater. Till sist rörde jag i ricottaost och kryddade med salt och peppar. Fyllde sedan lasagneplattor (som i det här fallet var skurna i lagom storlek redan från början) med röran och rullade ihop. Lade sedan alla rullar i ugnsfast form och fyllde på med pastasås med olivsmak (både under och över). Till sist hällde jag riven ost över och gratinerade i ugn ca 20 minuter, 225 grader. Smakade som sagt riktigt bra!
Etiketter:
middag,
vardag,
vegetarisk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar