Stekte först hackad schalottenlök, skivad paprika och pressad vitlök lite försiktigt utan att det tog färg. Hällde sedan på creme fraichen och lät bubbla på en stund. När den färska pastan kokat klart hällde jag i en burk färska räkor och lite rökta musslor och rörde om. Serverade pastan och såsen med en näve ruccola och lite riven parmesan på. Färgrik middag!
måndag 17 januari 2011
Räk- och musselpasta med saffranssmak
Stekte först hackad schalottenlök, skivad paprika och pressad vitlök lite försiktigt utan att det tog färg. Hällde sedan på creme fraichen och lät bubbla på en stund. När den färska pastan kokat klart hällde jag i en burk färska räkor och lite rökta musslor och rörde om. Serverade pastan och såsen med en näve ruccola och lite riven parmesan på. Färgrik middag!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar